Website

Wij bouwen je website in Almere. Maar dat is niet het enige. Onze dienstverlening strekt zich ver voorbij die van de meeste websitebouwers. Wij helpen je ook met SEO optimalisatie waardoor jouw online vindbaarheid significant hoger is. Dit betekent dat een website die door ons gemaakt is jouw bedrijf beter vindbaar maakt!

Hoe we dit doen? Ten eerste door de website technisch geoptimaliseerd af te leveren. Dit zorgt voor een perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Daarnaast beloont Google goed werkende sites met een mooi plaatsje in de zoekresultaten.

Gebruiksvriendelijke websites vanuit Almere

De website die wij opleveren is voor jou als klant eenvoudig om te gebruiken. Nieuws of informatie toevoegen? Hier hoef je geen enkele programmeerkennis voor te hebben. Jouw website draait op een gesloten systeem, dus alleen de mensen die jij goedkeurt kunnen informatie op de website zetten.

Heb je plannen voor de toekomst met je website? Geen enkel probleem. Wij zetten jouw site in elkaar op een manier zodat deze eenvoudig op te schalen is. Later een verkoopmodule toevoegen? Of andere functionaliteiten die je nu nog niet nodig hebt? Alles is mogelijk.

Indien gewenst verzorgen wij ook het doorlopende onderhoud van je website. We installeren updates en zorgen er sowieso voor dat de beveiliging altijd up-to date is.

websitesalmere.nl verzorgt je complete website, inclusief ontzorging van je online vindbaarheid.